Om Norlandia Romsaas Barnehage

Vår barnehage skal være et godt sted å være, med voksne som bryr seg og som ser det enkelte barn. Leken skal være en viktig del av barnas utvikling, og barna skal føle mestring og glede i hverdagen.

Vi i Romsaas barnehage ønsker å gi barna en god start på livet og ønsker å skape livslang lyst til lek og læring.

Vi mener at en meningsfull hverdag betsår av:

- Magiske øyeblikk
- Humor og glede
- Gode venner
- Tid til variert lek
- Nysgjerrighet og undring
- Utfordringer å strekke seg etter
- Mestring som gir styrke

Barna i Romsaas skal føle fellesskap med hele barnehagen. For å få dette til skaper vi felles arenaer som f.eks fellessamlinger, verksteder på tvers, planlagte og spontane besøk til andre avdelinger. På denne måten vil ikke overgangen bli så stor når treåringen skal flytte over på stor avdeling. Vi er også opptatt av å være fleksible i forhold til barnas individuelle behov, som f.eks sove og spise rutiner hos de aller minste. Vi har stort fokus på helse og ernæring og har gjennomført et prosjekt med fokus på sunn og næringsrik kost. Dette har medført fullkost tilbud, og varm lunsj 2 ganger i uken.

Romsaas barnehage ligger sentralt i bybildet på Jessheim.

Velkommen til oss!